Ontdek de nieuwe Ranger MS-RT!

27/01/2021

Nieuwe Ranger MS-RT geeft bestverkochte pick-up gespierder straatimago!

Ford kondigde vandaag een exclusief nieuw model aan van de bekroonde Ranger-pick-up, dat het ontwikkeld heeft in samenwerking met MS-RT, specialisten in voertuigdesign.

Contacteer ons voor meer info

Met de nieuwe Ranger MS-RT krijgen klanten een hoogwaardige, straatgerichte versie van de b est verkochte pick-up in Europa. Hij gaat het Ranger-gamma aanvoeren naast de Ford Ranger Raptor, die geïnspireerd werd door woestijnraces. De nieuwe wagen is afgeleid van de Ranger Wildtrak en kreeg eveneens een royale uitrusting, één ton laadvermogen en de keuze tussen de koetswerkversies Super Cab en Double Cab. De exclusieve Ranger MS-RT zal vanaf de zomer van 2021 verkrijgbaar zijn bij Ford dealers op specifieke Europese markten, waaronder de Belux.

Het unieke exterieur van de Ranger MS-RT omvat een met de hand gebouwde voorkant waarin een radiatorrooster met koolstofvezel effect en geïntegreerde mistlichten zijn verwerkt. Het opvallende zijprofiel draagt bij tot zijn sportieve karakter. 20" lichtmetalen velgen van OZ Racing, verbrede wielkasten en stoere zijschorten creëren een vastberaden uitstraling. De lakkleuren Frozen White, Sea Grey en Agate Black benadrukken de indrukwekkende vormgeving en worden verfraaid door spiegelkappen met koolstofvezel effect, aerodynamische dakrails en MS-RT-badges.

Het interieur van de Ranger MS-RT is uitgevoerd in hoogwaardig leder met oranje contraststiksels. De sfeerverlichting en verwarmbare voorzetels zorgen voor een comfortabele omgeving, terwijl MSRT-details op de vloermatten en drempelbeschermers een gevoel van maatwerk geven. Het connectiviteits- en navigatiesysteem1 SYNC 3 met 8"-aanraakscherm van Ford vereenvoudigt de toegang tot communicatie- en entertainment functies en de achteruitrijcamera 2 helpt bij het parkeren of het aankoppelen van een aanhangwagen.

De 2.0 BiTurbo EcoBlue-dieselmotor van 213 pk, de topversie van Ford voor dit gamma 3 , biedt uitstekende prestaties en trekkracht, maar tegelijk ook de verfijning van een personenwagen en een geoptimaliseerd brandstofverbruik.

In combinatie met de geavanceerde 10-trapsautomaat die ook in de Ford Mustang-sportwagen wordt gebruikt, levert de aandrijflijn 213 pk en een koppel van 500 Nm, goed voor een laadvermogen tot 1.098 kg 4 en een sleepgewicht van 3.500 kg. 5 De inschakelbare vierwielaandrijving van de Ranger blijft behouden voor een optimale tractie op het terrein, terwijl de dealer een optionele Maxhaust-soundbox met bediening via app kan installeren voor klanten die een sportiever geluid wensen.

MS-RT is een ‘Qualified Vehicle Modifier’ die samenwerkt met vaste Ford-autosportpartner M-Sport om vanuit zijn ervaring, op weg naar titels in het wereldkampioenschap rally, toonaangevende bedrijfsvoertuigen van Ford ingrijpend te wijzigen. Als nieuwste wagen uit de onestopshop van Ford is de Ranger MS-RT de recentste toevoeging aan een boeiend gamma conversies die gebouwd worden volgens strenge fabrieksnormen en rechtstreeks verkrijgbaar zijn via Ford dealers. Eerdere modellen zijn de bestelwagens Transit Custom en Transit Connect MS-RT.


Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws