Kennen jullie onze klant : Fox International Group ltd?

14/07/2020

Fox international distribueert top hengelsportmaterialen in Europa. Met het hoofdkantoor gevestigd in de UK en het Europees distributiecentrum gevestigd hier bij ons, op de transportzone in Meer.

Garage F. Geudens kan de vertegenwoordigers op de baan ondersteunen met oa. de Ford Transit Connect en zijn laadmogelijkheden die ideaal zijn voor het vervoeren van de Fox hengelsport materialen.

Hieronder ziet u één van de medewerkers die er dagelijks op uit trekt met zijn trouwe partner om promotiefilmpjes te maken.

Fox


"At Fox we appreciate you can't catch every time, but we want to give you the benefit of our top angling consultants years of expertise, to give you the best chance of success!"


Ford Transit Connect


Ford Transit Connect

Met een geraffineerde nieuwe look, een grondig vernieuwd interieur en meer geavanceerdere technologieën dan ooit tevoren heeft de Transit Connect zich heruitgevonden.

De typische robuustheid, duurzaamheid en functionaliteit van de Transit blijven behouden, met onder meer een ingenieus laadschot en flexibele zitplaatsen voor de passagiers vooraan.


Ford Transit Connect


Met korte en lange wielbasis voor een laadvolume tot 3,6 m³ (VDA), een laadvermogen tot 900 kg en carrosseriestijlen waaronder bestelwagen en kombi.

Ook geïnteresseerd?

Contacteer ons

Nieuws

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen