Kennen jullie onze klant - BOLCKMANS NV- al?

10/07/2020

Bij Bolckmans NV hebben ze steeds voor ondernemers gebouwd. Zij weten dus uit ervaring dat naast de kwaliteit van de geleverde werken, vooral respect voor budget en timing essentieel is voor U. Hun bedrijfsstructuur is er speciaal op gericht om een gepast antwoord te geven op uw bouwbekommernissen.

… en wij kunnen hiervan getuigen. Bolckmans nv heeft de nieuwe showroom met administratieve ruimte gebouwd voor Garage F. Geudens.


 • Bolckmans NV
 • Onze Ford Transit connect mag oa. Jef Eelen ondersteunen in zijn dagelijkse taken.

  Naar verluidt is Jef een beetje “meubilair” bij Bolckmans…

  Hij werkt er al bijna 33 jaar en is meer dan een gevestigde waarde.

  Hij wordt enorm gewaardeerd door iedereen, van op de werf tot op kantoor.

  "Hij kent zijn vak en is een top gast!"

  Het project waar hij deze foto nam is op de nieuwe uitbreiding van de Kluis te Hoogstraten.

  Hebben jullie ook plannen om te bouwen en te ondernemen op een innovatieve, veilige en duurzame manier? Met respect voor uw budget? Aarzel niet en neem contact op met Bolckmans nv.


Ford Transit Connect


Ford Transit Connect

Met een geraffineerde nieuwe look, een grondig vernieuwd interieur en meer geavanceerdere technologieën dan ooit tevoren heeft de Transit Connect zich heruitgevonden.

De typische robuustheid, duurzaamheid en functionaliteit van de Transit blijven behouden, met onder meer een ingenieus laadschot en flexibele zitplaatsen voor de passagiers vooraan.


Ford Transit Connect


Met korte en lange wielbasis voor een laadvolume tot 3,6 m³ (VDA), een laadvermogen tot 900 kg en carrosseriestijlen waaronder bestelwagen en kombi.

Ook geïnteresseerd?

Contacteer ons

Nieuws

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen